fbpx
Ring til os

8190 4910 (man-tors: 8-16.00. fre: 8-15.00)

Før operation for karpaltunnelsyndrom

Vores dygtige speciallæger med ekspertise i karpaltunnelsyndrom sørger for at vejlede dig omkring forløbet, så du føler dig helt tryg inden din behandling.

Før operation for karpaltunnelsyndrom

Før du beslutter dig for at blive opereret for karpaltunnelsyndrom, er det vigtigt for os, at du er bekendt med forløbet. Vores dygtige speciallæger med ekspertise i karpaltunnelsyndrom sørger for at vejlede dig omkring forløbet, så du føler dig helt tryg inden din behandling.

Inden behandlingen møder du først en af vores speciallæger i ortopædkirurgi til en forundersøgelse og det vurderes, hvorvidt en operation vil kunne gavne. Er der behov for kirurgisk behandling, gennemgår kirurgen operationsforløbet med dig.

Forberedelse inden din behandling

Du bliver selvfølgelig grundigt informeret om selve indgrebet i forbindelse med din forundersøgelse hos speciallægen, så du ved, hvad du kan forvente på selve dagen og i tiden derefter. Du modtager desuden særlige instrukser, du skal følge inden operationen.

Operationen foregår ambulant. Det vil sige, at du kan tage hjem igen umiddelbart efter behandlingen.

Får du blodfortyndende medicin, er det vigtigt, at du informere speciallægen om det i forbindelse med din forundersøgelse, da der kan være behov for at holde pause med medicinen få dage op til operationen.

Du skal være opmærksom på, at der som hovedregel er behov for sygemelding efter operationen. Ved lettere arbejde, såsom kontor og lignende, skal du forvente 1-2 ugers sygemelding. Ved hårdt fysisk arbejde skal du regne med minimum 4 ugers sygemelding. Vær i øvrigt opmærksom på, at du ikke selv kan køre hjem efter operationen. Du kan først køre bil igen, når trådene er fjernet efter operationen og såret er helet så meget, at du kan reagere normalt i enhver situation.

Vær i øvrigt opmærksom på, at du ikke selv kan køre hjem efter operationen. Du kan først køre bil igen, når trådene er fjernet efter operationen og såret er helet så meget, at du kan reagere normalt i enhver situation.

Forventninger

Indgrebet resulterer oftest i gode resultater, men vær forberedt på, at det kan tage tid, før du er helt symptomfri. Kort sagt – jo længere tid, du har døjet med sygdommen, desto længere tid kan det tage, før generne forsvinder. Hvis nerven har taget varig skade på grund af det langvarige tryk, er der risiko for, at smerter og nedsat følesans ikke forsvinder helt. Det er derfor helt afgørende, at operationen udføres tidligt i forløbet, før nerven har taget varig skade. Du skal også forberede dig på, at indgrebet efterlader et ar, og derfor vil du i forbindelse med operationen blive instrueret i at pleje såret bedst muligt.

Booking af behandling

Inden en operation for karpaltunnelsyndrom skal du først til en konsultation hos en af vores erfarne speciallæger i ortopædkirurgi. Forundersøgelsen er naturligvis uforpligtende. Beslutter du dig for, at du ønsker behandling efter din forundersøgelse, kan du enten booke en tid med det samme eller kontakte os senere. Så finder vi sammen en tid til din operation for karpaltunnelsyndrom.

På Alba Privathospital har vi ingen ventetider, og du behøver ikke en henvisning fra din læge.

Samme speciallæge under hele forløbet: Udredning, behandling og opfølgning foregår hos den samme speciallæge. Vi sørger for, at du er i gode hænder gennem hele dit forløb hos os. Reserver tid allerede i dag til en uforpligtende konsultation.

Tilbydes i disse klinikker

Før operation for karpaltunnelsyndrom

Gratis parkering ved hospitalet

Ring til os

HOVEDTELEFON:
8190 4910
(Henvisning modtages ikke)

AKUTTELEFON:
2170 0751 (send sms – bedes kun benyttet ved særdeles pressende henvendelser)

Før operation for karpaltunnelsyndrom

Priser - Ortopædkirurgi

Find priser for behandlingerne inden for specialet ortopædkirurgi

Før operation for karpaltunnelsyndrom

Tidsbestilling

For professionel & kompetent behandling

Om operation for karpaltunnelsyndrom

Karpaltunnelsyndrom er en tilstand, hvor følenerver til hånden bliver klemt ved håndleddet. Det giver føleforstyrrelser ude i hånden. Tilstanden kan ofte behandles ved en mindre operation, såkaldt karpaltunnelkirurgi. Operationen varetages af vores erfarne speciallæger i ortopædkirurgi på Alba Privathospital.

Efter operation for karpaltunnelsyndrom

Den første tid efter operationen Efter operation for karpaltunnelsyndrom vil der blive lagt en mindre forbinding omkring håndleddet, som du skal beholde på i 2-4 dage. Herefter kan forbindingen erstattes med plaster, og tager du brusebad, kan du skylle såret med vand og duppe det tørt med et renthåndklæde.

Mulige komplikationer til operation for karpaltunnelsyndrom

Selvom risikoen for bivirkninger er lille i forbindelse med en operation for karpaltunnelsyndrom, kan komplikationer stadig opstå. Se oversigt over mulige bivirkninger og komplikationer nedenfor.

Udvalgte priser

Bedøvelse

Indlæggelse

Priser

Operation for karpaltunnelsyndrom
Lokal
Ingen
8.000,00 DKK

Service

Operation for karpaltunnelsyndrom
Pris
8.000,00 DKK

Pga. den lovbestemte patientforsikringsordning med virkning fra 2013 er alle patientbetalinger underlagt et patientforsikringsgebyr på aktuelt 7%. Dette gebyr skal således tilføjes til alle angivne priser.

Til gengæld er alle vores patienter forsikret under den offentlige Patienterstatning.

Tak til vores mange glade patienter

Er du offentlig patient?

Overstiger ventetiden 30 dage på det offentlige sygehus, kan du frit vælge at kontakte Alba Privathospital.

Er du forsikringspatient?

Har du en personlig sundhedsforsikring har du ofte mulighed for at booke tid hos os.

Er du
egenbetaler?

Som egenbetaler kan du altid kontakte Alba Privathospital, når du har brug for en hurtig afklaring.

Mød vores speciallæge i ortopædkirurgi

ulrik-knap.png

Ulrik Knap

Hudlæge, Speciallæge
Risskov (Århus) & København

ulrik-knap.png

Ulrik Knap

Hudlæge, Speciallæge
Risskov (Århus) & København

Ortopædkirurg Roshan Latifi - Alba Privathospital

Roshan Latifi

Speciallæge i Ortopædkirurgi
Risskov (Århus) & København

Har du spørgsmål?

Skriv til os, hvis du har spørgsmål
(undlad personfølsomme oplysninger)

Tilbydes i disse klinikker

Før operation for karpaltunnelsyndrom

Gratis parkering ved hospitalet

Ring til os

HOVEDTELEFON:
8190 4910
(Henvisning modtages ikke)

AKUTTELEFON:
2170 0751 (send sms – bedes kun benyttet ved særdeles pressende henvendelser)

Før operation for karpaltunnelsyndrom

Priser - Ortopædkirurg

Find priser for behandlingerne inden for specialet ortopædkirurgi

Send din besked her og vi kontakter dig