fbpx

Før behandling af akne

Specialistbehandling udført af hudlæge

Før et (aknefri) behandlingsforløb

Før du beslutter dig for behandling mod akne, er det vigtigt for os, at du er bekendt med forløbet. Vores dygtige speciallæger med ekspertise i akne og hudsygdomme sørger for at vejlede dig omkring forløbet, så du føler dig helt tryg inden din behandling.

Inden opstart af behandling af akne (bumser) skal vi først se dig til en forundersøgelse. Forundersøgelsen foregår hos én af vores hudlæger.

Forventninger

Formålet med Aknefri behandling er at få bumserne til at tørre ud. Dette opnås med skræddersyet behandling (læs om et behandlingsforløb mod akne). Resultatet er en markant reduktion i antal bumser i løbet af få måneders behandling.

Hos hovedparten forsvinder bumserne permanent og resultatet er, at huden forbliver fri for akne efter afsluttet behandling. Når det er sagt, oplever en mindre andel at få enkelte nye bumser fra tid til anden efter et afsluttet behandlingsforløb, men slet ikke i samme høje grad som før behandlingen.

I få tilfælde kan der komme opblussen af akne adskillige måneder til flere år efter ophørt behandling, så der kan være behov for fornyet behandling. Skulle uheldet være ude, er vores hudlæger naturligvis behjælpelige med at få ro i huden igen.

Booking af behandling

Konsultationen hos hudlægen er naturligvis uforpligtende. Beslutter du dig for, at du ønsker at komme i gang med et behandlingsforløb hos os, kan du allerede i forbindelse med din konsultation hos hudlægen komme i behandling.

Du er også velkommen til at tage kontakt til os senere for at komme i behandling. Så får vi sammen arrangeret opstart af din behandling.

Tilbydes i disse klinikker

Gratis parkering ved klinikken

Ring til os

HOVEDTELEFON:
8190 4910 (hverdage 9.00-16.00)
(Henvisning modtages ikke)

AKUTTELEFON:
2170 0751 (kun ved akutte henvendelser)

Se priser - akne

Priser for behandling af bumser (akne) hos vores hudlæger.

Tidsbestilling

For professionel & kompetent behandling

Book din tid

Du kan nu bestille tid til konsultation online, når det passer dig.

Aknefri behandling

Et skræddersyet behandlingsforløb med en succesrate på langt over 90%. Forløbet inkluderer én eller flere forskellige terapiformer, der hver især er effektive mod bumser. Behandlingsforløbet strækker sig over 5-6 måneder. Få tid hos hudlægen.

Bumser

Akne og uren hud er den mest udbredte hudsygdom hos unge og kan vare indtil langt op i voksenlivet. Hudsygdommen er ofte forbundet med nedsat selvværd. Heldigvis kan hudsygdommen behandles af vores hudlæger.

Har du spørgsmål?

Skriv til os, hvis du har spørgsmål
(undlad personfølsomme oplysninger)

Mød vores hudlæge

Ulrik Knap, hudlæge

Ulrik Knap

Hudlæge, Speciallæge
Risskov (Århus)

Ulrik Knap, hudlæge

Ulrik Knap

Hudlæge, Speciallæge
Risskov (Århus)

Ulrik Knap, hudlæge

Ulrik Knap

Hudlæge, Speciallæge
Risskov (Århus)

Tak til vores mange glade patienter

Tilbydes i disse klinikker

Gratis parkering ved klinikken

Ring til os

HOVEDTELEFON:
8190 4910 (hverdage 9.00-16.00)
(Henvisning modtages ikke)

AKUTTELEFON:
2170 0751 (kun ved akutte henvendelser)

Se alle priser

For en professionel og kompetent behandling hos vores hudlæger

Send din besked her og vi kontakter dig